Dealer worden

Meest uitgebreid en betaalbaar assortiment onderdelen Voor Honda MT, MB, MTX, MBX, MCX, NSR

Alle artikelen op onze website zijn vervangende onderdelen tenzij anders vermeld

Personvernerklæring

Personopplysninger som vi behandler

Vi behandler personopplysningene dine fordi du bruker våre tjenester og/eller fordi du selv gir oss disse dataene. Nedenfor finner du en oversikt over personopplysningene vi behandler: – For- og etternavn – Adressedetaljer – Telefonnummer – E -postadresse

Spesielle og/eller sensitive personopplysninger som vi behandler

Nettstedet og/eller tjenesten vår har ikke til hensikt å samle inn data om besøkende på nettstedet som er yngre enn 16 år. Med mindre de har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi kan imidlertid ikke kontrollere om en besøkende er eldre enn 16 år. Vi råder derfor foreldre til å være involvert i nettaktivitetene til barna sine, for å forhindre at data om barn samles inn uten foreldres samtykke. Hvis du er overbevist om at vi har samlet personlig informasjon om en mindreårig uten den tillatelsen, kan du kontakte oss via vår kontaktside, så sletter vi denne informasjonen.

Til hvilket formål og på hvilket grunnlag vi behandler personopplysninger

Vi behandler personopplysningene dine for følgende formål: – Håndtering av betalingen – For å kunne ringe eller sende deg en e -post hvis dette er nødvendig for å utføre våre tjenester – For å tilby deg muligheten til å opprette en konto – For å bestille varer og levere tjenester til deg – Vi behandler også personopplysninger hvis vi er juridisk forpliktet til det, for eksempel data som vi trenger for selvangivelsen.

Automatisert beslutningstaking

Vi tar ikke beslutninger basert på automatisert behandling av saker som kan ha (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er beslutninger som er tatt av dataprogrammer eller systemer, uten å involvere en person (for eksempel en ansatt hos oss).

Hvor lenge vi beholder personopplysninger

Vi lagrer ikke personopplysningene dine lenger enn det som er strengt nødvendig for å oppnå formålene som dataene dine samles inn til.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

Vi selger ikke dataene dine til tredjeparter, og vi gir dem bare hvis dette er nødvendig for gjennomføringen av avtalen med deg eller for å overholde en juridisk forpliktelse. Vi inngår en behandleravtale med selskaper som behandler dataene dine på våre vegne for å sikre det samme sikkerhetsnivået og konfidensialiteten til dataene dine. Vi er fortsatt ansvarlige for disse behandlingsoperasjonene.

Informasjonskapsler eller lignende teknikker som vi bruker

Vi bruker funksjonelle, analytiske og sporingskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen når du først besøker dette nettstedet. Vi bruker informasjonskapsler med en ren teknisk funksjonalitet. Disse sikrer at nettstedet fungerer som det skal, og at for eksempel dine foretrukne innstillinger huskes. Disse informasjonskapslene brukes også for å få nettstedet til å fungere skikkelig og for å optimalisere det. Vi legger også ut analytiske informasjonskapsler. Du kan velge bort informasjonskapsler ved å stille inn nettleseren din slik at den ikke lenger lagrer informasjonskapsler. I tillegg kan du også slette all informasjon som tidligere ble lagret via innstillingene i nettleseren din. For en forklaring, se: https://veiliginternetten.nl/themes/gedrag/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/ Informasjonskapsler legges også ut på dette nettstedet av tredjeparter. Dette er for eksempel annonsører og/eller sosiale medieselskaper. Nedenfor er en oversikt: Google Analytics -navn: _utma -funksjon: Analytisk informasjonskapsel som måler besøk på nettstedet Oppbevaringsperiode: 26 måneder

Se, endre eller slette data

Du har rett til å se, rette eller slette dine personlige data. I tillegg har du rett til å trekke tilbake ditt samtykke til databehandlingen eller å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger av oss, og du har rett til dataportabilitet. Dette betyr at du kan sende oss en forespørsel om å sende personopplysningene vi har om deg i en datafil til deg eller en annen organisasjon nevnt av deg. Du kan sende en forespørsel om tilgang, korreksjon, sletting, dataoverføring av dine personlige data eller forespørsel om tilbaketrekking av ditt samtykke eller innvending mot behandling av dine personopplysninger til vår e -postadresse som du finner på vår kontaktside. For å sikre at forespørselen om tilgang har blitt fremsatt av deg, ber vi deg om å sende en kopi av ditt identitetsbevis sammen med forespørselen. Gjør passbildet ditt, MRZ (maskinlesbar sone, stripen med tall nederst på passet), passnummer og borgerservicenummer (BSN) svart i denne kopien. Dette er for å beskytte personvernet ditt. Vi vil svare på forespørselen din så snart som mulig, men innen fire uker. Vi vil også påpeke at du har muligheten til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsmyndigheten, den nederlandske databeskyttelsesmyndigheten. Du kan gjøre dette via følgende lenke: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Vi tar beskyttelsen av dataene dine på alvor og tar passende tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket avsløring og uautorisert endring. Hvis du føler at dataene dine ikke er forsvarlig sikret eller det er tegn på misbruk, kan du kontakte vår kundeservice eller via vår kontaktside. Vi har tatt følgende tiltak for å beskytte dine personlige data: – TLS (tidligere SSL) Vi sender dataene dine via en sikker internettforbindelse. Du kan se dette ved adressefeltet ‘https’ og hengelåsen i adressefeltet. – DKIM, SPF og DMARC er tre internettstandarder som vi bruker for å hindre deg i å motta e-post på våre vegne som inneholder virus, er spam eller er beregnet på å skaffe personlige (påloggings) data.